Download flash om de video te bekijken.

Daarom sms

In de hedendaagse wereld zijn talloze communicatievormen te vinden. Er zijn steeds meer manieren om te communiceren. Het dichtste bij mensen staat misschien wel de GSM. Het is niet voor niets dat er 17 miljoen gsm aansluitingen zijn, meer dan er mensen zijn. Door middel van eigen sms contactpersonen kunnen mensen heel doelgericht worden bereikt. Daarbij kunnen smsjes gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld naam erin.

Snelle respons
Omdat vrijwel iedereen zijn of haar mobiel ten alle tijden mee heeft en de gemiddelde tijd om een nieuw SMSje te lezen korter dan een minuut is, maakt het mobiele kanaal de manier om tijdkritische informatie te versturen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld e-mail waar al snel 24 uur overheen gaat voor het gelezen wordt en wat door veel mensen niet gelezen wordt. Daarbij is sms in verhouding met andere directe communicatiemiddelen erg goedkoop.

Kleine doelgroepen, snelle inzet
Met sms zijn erg kleine doelgroepen te bereiken. Een folder laten drukken wordt natuurlijk niet gedaan voor een groep van 20 contacten. Een sms daarentegen is probleemloos voor dergelijke doelgroepen in te zetten. Dit maakt het mogelijk om erg relevante boodschappen naar kleine groepjes te sturen. Dit zorgt ervoor dat dergelijke informatie extra waardevol is voor de ontvanger. De tijd die het kost om het in te zetten erg klein. Binnen een minuut kan ik al mijn klanten op de hoogte brengen. Dit in tegenstelling tot andere communicatiemiddelen waarbij weken voorbereiding vereist zijn.

Doeltreffend
De gsm is het meest persoonlijke communicatiemiddel wat we kennen. Dit maakt het ontvangen van een sms dan ook tot een grote ervaring en waarde voor de ontvanger. Vergelijk dit maar eens met bijvoorbeeld een folder. Dit komt met stromen binnen en hier hechten we minder waarde aan. Daarbij wordt sms snel gelezen. Men kijkt immers direct op de gsm na het ontvangen van een bericht. Dit betekend dat de ontvanger op dat moment volledige aandacht geeft aan het bericht. De e-mails worden doorgaans met vele tegelijk gelezen wat de impact minimaliseert.

Direct gratis starten

Bedrijfsnaam
E-mail:
Gebruikersnaam: